30CC LANCEERT SEIZOEN 2016-2017

Met een sprankelende liveshow gaf cultuurcentrum 30CC gisterenavond het startschot voor het seizoen 2016-2017. Het grootste podiumkunstenhuis van de regio brengt vanaf september opnieuw een zeer gevarieerd aanbod, met klinkende namen en veel jong talent. 30CC opent het nieuwe seizoen met vijf locatieprojecten tijdens een heuse startmaand.

Het nieuwe seizoen biedt weer een (ont)spannende mix met het beste uit de podiumkunsten en meer.
Met vertrouwde festivals als Rode Hond, Leuven Jazz of Passie van de Stemmen en klinkende namen als Kommil Foo, Bart Peeters, Jan Decleir, Tg STAN, La Petite Bande, Rosas, Herman Brusselmans, Huelgas Ensemble, Toneelhuis … Maar ook met massa’s familievoorstellingen, jazz, world en literaire avonden.

Op zaterdag 11 juni om 10.00 uur start de verkoop voor al dat cultureel fraais via www.30CC.be of aan de nieuwe ticketbalie, Rijschoolstraat 4 (aan het binnenplein van Tweebronnen).

30CC werkt al enkele seizoenen zonder abonnementen. Of je nu kiest voor 1 ticket of pakweg 20 tickets voor een hele reeks aan activiteiten, je bent even welkom en kan dus op hetzelfde moment tickets kopen.

Uiteraard: hoe meer tickets je koopt, hoe groter je korting wordt. 30CC werkt met combinatiekortingen van 5 tot 15%. Je kan deze combineren met de leeftijdskorting want jongeren (-26 jaar) en ouderen (+65 jaar) krijgen extra korting vanaf het eerste ticket.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.