Dans seizoen 16-17 | voor elk wat wils

stuk

Dansen op de platen van Bob Dylan, klankpoëzie op het ritme van een militaire mars, een duet tussen twee mensen die elkaar nog nooit eerder gezien hebben, felgekleurde geometrische figuren verbeelden de mensen in een ruimte, een tijdreis naar de elektronische muziek van de jaren 70, een grotesk bal van versteende figuren, de kracht en fragiliteit van de fysieke aanraking, een boekbespreking in beweging, een jaar in afval, rituele dansen uit antropologische catalogi, een eerbetoon aan de duistere krachten, … zoals je ziet neemt dans in STUK de meest diverse vormen aan.

Benieuwd? Check dan zeker het overzicht van het nieuwe STUK dansseizoen! De aanstekelijke mix tussen oud en nieuw werk, binnen- en buitenlands talent en voor een (zeer) jong of (iets) ouder publiek, zorgt ervoor dat er voor elk wat wils te beleven valt. Voor sommige voorstellingen zoekt STUK nog deelnemers, bij andere hoort dan weer een (inleidende) workshop of organiseert STUK een nagesprek, kortom, STUK wil jullie zoveel mogelijk betrekken en laten ontdekken. Omdat STUK gelooft in de verbindende kracht van dans in de maatschappij.

 

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.