Stad Leuven lanceert Het Klein Geluk

Leuven is een fijn initiatief rijker. Vanaf de eerste zomerdag vind je in de Dijlestad Het Klein Geluk, een bundel van tintelende activiteiten, voorstellingen en expo’s die je instant blij maken.

“Het Klein Geluk is het sympathieke broertje -of zusje- van Het Groot Verlof,” vertelt schepen van cultuur Denise Vandevoort. “Waar Het Groot Verlof van de collega’s van Leuvenement uitpakt met grote evenementen op pleinen en straten in de stad, duikt Het Klein Geluk ook de zalen en de tuinen in.”

“Op het programma staan activiteiten met een culturele insteek die zich niet richten op de grote massa, maar wel uitdrukkelijk ook voor iedereen bedoeld zijn. Denk aan een muziekje in 30CC/Schouwburg, een salsapas op een gestolen zomeravond, een boeiende expo in het groen, een festivalletje in een besloten tuin …”

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.