Cirkus in Beweging jeugdcircusfestival CirkOOH! CirkAAH! van 5 tot 13 augustus

Cirkus in Beweging pakt voor de 4de keer uit met hetinternationaal jeugdcircusfestival CirkOOH! CirkAAH! Van vrijdag 5 tot zaterdag 13 augustus 2016 worden de Centrale Werkplaatsen in Kessel-lo het bruisende centrum van dit festival. CirkOOH! CirkAAH! is een prikkelend avontuur waarbij internationale jeugdcircussen, percussiegroepen en professionele circusartiesten met elkaar zullen samenwerken en elkaar uitdagen.

Dagelijks zijn er circusvoorstellingen van beginnende en ervaren artiesten, uit Mexico, Puerto Rico, Brazilië, Duitsland, Frankrijk, Bulgarije, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Spanje, Griekenland en België. Op het programma maar liefst 3 premières van verschillende compagnies en de allerlaatste voorstelling van Acrobarouf, op de openingsavond van het festival.

Het volledige programma en een overzicht van de deelnemende circusgroepen vindt u via http://cirkoohcirkaah.wordpress.com. Het zal de eerste keer zijn dat de Centrale Werkhallen gebruikt worden om zo’n soort evenement te laten doorgaan. Cirkus in Beweging zorgt voor een uitnodigende inrichting van Hal 5 tijdens het festival.

Praktisch

cirkus_in_beweging_cirkooh_cirkaah_2016_jeugdcirkusfestival

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.