Kulinarte Kerstconcert

Op dinsdag 20 december 2016 organiseert KULINARTE samen met Faculty Club een uniek kerstconcert in Leuven ten voordele van Kinderreuma.

Kulinarte

In het prachtige kader van de Sint-Jan-De-Doperkerk van het Groot Begijnhof wordt het publiek ontroerd door verrassende operamelodieën en gekende kerstliederen. Het concert bestaat uit twee delen: een multimediaal concept met projectie van een stomme film van Eric de Kuyper gebaseerd op “Les nuits d’été” van Hector Berlioz. Sopraan Iris Luypaers en tenor Gijs Van der Linden zingen de liederen live en worden begeleid door Guy Vandromme op een historische piano. Aansluitend worden gekende kerstliederen gezongen.

Met deze tweede editie van dit kerstconcert wil KULINARTE het klinische onderzoeksproject kinderreumatische ziektebeelden van de Pediatrie van UZ Leuven ondersteunen.

Dit jaar kan het publiek kiezen tussen een matinee en een avondconcert. Net zoals vorig jaar zijn ook er verschillende combinaties mogelijk. Na inschrijving kan men ook deelnemen aan een receptie en een walking dinner in de Faculty Club, o.l.v. meesterkok Lieven Demeestere van restaurant Arenberg.

Programma matinee
16:00 uur: Onthaal en welkomstdrank in Faculty Club
17:00 uur: Kerstconcert in de Sint-Jan-de-Doperkerk
18:00 tot 19:00 uur: Kerstreceptie met hapjes in Faculty Club

Tarieven
Concert en welkomstdrankje: € 25
Concert en kerstreceptie: € 55

Programma avondconcert
19:30 uur: Onthaal in de Sint-Jan-de-Doperkerk
20:00 uur: Kerstconcert
21:00 uur: Kerstreceptie in Faculty Club
22:00 uur: Walking dinner

Tarieven
Concert € 30
Concert met kerstreceptie € 60
Concert met kerstreceptie en walking dinner € 95

Meer info

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.