Programma DOCVILLE bekend

unnamed

Van 22 tot en met 30 maart strijkt DOCVILLE neer in de Leuvense binnenstad. Twee maanden vroeger dan voorheen pakt het festival uit met de meest spraakmakende, bekroonde, betoverende en begeesterde documentaire films van het moment. DOCVILLE kiest nadrukkelijk voor documentaire auteurscinema: originele, intrigerende, prikkelende films, gemaakt door mensen met een mening én met oog voor cinematografie. Kortom, films die het verdienen op het grote scherm gezien te worden.

DOCVILLE is meer dan cinema en presenteert een reeks ‘DOCVILLE+ sessies’, debatten rond actuele thema’s naar aanleiding van een film op het programma, en ‘DOCVILLE² –activiteiten’, die aansluiten bij de thema’s waar DOCVILLE op focust. Zo zal dit jaar dieper ingegaan worden op de gezonde voeding-hype, met naast een reeks films ook een aansluitende workshop gezond koken en een ‘exotic fruit tasting’.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.