Yukinii – Japans all you can eat restaurant

Yukinii is een keten die recent een gloednieuw restaurant opende in de Brusselstraat. De ingang van het restaurant brengt je meteen al in de juiste sfeer met een klein fonteintje en de naam van het restaurant in grote verlichte letters. Heel knap gedaan. Als je voorbij het restaurant loopt, zou je nooit raden dat er zo’n grote zaak achter de vrij smalle gevel schuilt. Het restaurant is erg diep en heeft ruimte genoeg om grote groepen te ontvangen. Voor de inrichting is resoluut gekozen voor een moderne look, met comfortabele stoelen en een mooie bar achteraan in het restaurant.

yukinii

interieur

Het all you can eat concept is simpel: elke tafel heeft een ipad waarop je je bestelling kan doorgegeven. Je hebt vijf rondes om te bestellen en tussen elke ronde moet minstens een kwartier tijd zitten. Natuurlijk denk je bij een Japans restaurant meteen aan sushi, maar Yukinii biedt ook wokgerechten, teppanyaki en noedelsoepen. Al vermoed ik dat de meeste mensen hier wel voor de sushi zullen komen.

De gerechten werden vrij snel nadat wij ze besteld hadden aan tafel gebracht en de bediening was erg vriendelijk. In vergelijking met Sushi All Day, was de hele ervaring ook veel professioneler. Sneller en efficiënter bediend en geen foute gerechten aan onze tafel geleverd. Yukinii wint het makkelijk van Sushi All Day.

Mijn vriend en ik probeerden van alle gerechten die op de kaart stonden een beetje. De sushi was zeker in orde, al vond ik dat de rolls en de nigiri sushi een beetje aan de grote kant waren. Door de porties iets groter met maken, eet je natuurlijk meer rijst en ben je sneller voldaan. Tja, zo’n all you can eat concept moet natuurlijk winstgevend zijn. Ook de warme gerechten waren lekker, alleen de misosoep vond ik wat minder. Ik had na onze redelijk copieuze maaltijd nog net een plekje over voor een bolletje ijs en een ijsmochi (niet inbegrepen in het bedrag dat we betaalden voor de all you can eat).

Ideaal voor mensen met grote honger. Wij keren zeker nog eens terug!

sushi

mosselen, paddenstoelen en kip

eend en gyoza

sushi

wakame

sushi

desserts

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Yukinii – Japans all you can eat restaurant”

Lauwers
(on juli 25th, 2017 at 7:54)

Beste

Ik heb een social deal gekocht.Sushibox 32 stuks.

Ik had het gereserveerd voor deze donderdag 27 juli om 18 uur maar ik zou het tussen de middag moeten komen ophalen.

Ik zou ook nog willen bijbestellen.
1x sashimi zalm
1x sashimi tonijn
2x gunkan scherpe tonijn
en gewoon tonijn en zalm zonder rijst
Zeewier salade.

Zou dit mogelijk zijn?
Laten jullie het me weten langs mail of langs tel 0473 95 33 01

Alvast bedankt
Danielle