Het Land aan de Overkant

Het is altijd een beetje thuiskomen, bij het Land aan de Overkant, één van mijn favoriete restaurants in het Leuvense. De bediening is er correct, maar niet te beroerd om een grapje te maken, de gerechten zijn altijd tot in de puntjes verzorgd en de sommelier durft het aan wijnen te schenken die uit de band springen.

Een diner bij het Land aan de Overkant moet je delen met vrienden, dan smaken deze culinaire hoogstandjes het beste. Ook ditmaal had de chefkok het onderste uit de kast gehaald. Het ene oog- en tongstrelende gerecht na het andere passeerde aan onze tafel. Enkel tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht duurde de wachttijd wat te lang.

Wisten jullie trouwens dat het Land nu een eigen ijsjesbar heeft? Dat kan niet anders dan een daverend succes worden!

Krokantje en huisgemaakte limonade:
Krokantje en huisgemaakte limonade

Appetizers:
Appetizers

Schelvis, verjus, spinazie en amandel:
Schelvis, verjus, spinazie en amandel

Noordzeekrab, peer en citroengras:
Noordzeekrab, peer en citroengras

Lotte, jus van witte kool, lacto gefermenteerd:
Lotte, jus van witte kool, lacto gefermenteerd

Artisjok, lamsspek, gerookte paprika:
Artisjok, lamsspek, gerookte paprika

Onglet “Aubrac”, asperges, brandnetel en olijf:
Onglet “Aubrac”, asperges, brandnetel en olijf

Aardbei, vlierbloesem en geitenmelk:
Aardbei, vlierbloesem en geitenmelk

Thee met versnaperingen:
Thee met versnaperingen

Praktisch
L. Schreursvest 85, 3001 Heverlee
016 22 61 81
info@hetlandaandeoverkant.be
http://www.hetlandaandeoverkant.be

Bookmark and Share

Post een reactie