Bavet by Deliveroo

Ik maakte kennis met de spaghetti van Bavet via Deliveroo. In deze recensie kan ik het dus enkel hebben over de kwaliteit van het eten en niet over de sfeer van het restaurant Bavet.

Het concept van Bavet is simpel: spaghetti met een lekkere saus serveren in een gemoedelijke omgeving. Na Gent en Antwerpen, lag het voor de hand dat Bavet ook een filiaal in Leuven zou openen. En welke plek is daar beter voor geschikt dan het wandelgedeelte van de Tiensestraat, waar tegenwoordig het ene na het andere conceptrestaurant zich vestigt.

Ik was dus benieuwd of de Bavet zijn reputatie zou kunnen waarmaken. De Deliveroo koerier leverde onze bestelling alvast stipt op tijd af. De spaghetti (een bavegarian voor mij en een Kenny the phoenix voor mijn vriend) werd geleverd in een stevig plastic potje met de bijhorende kaas apart verpakt. En het mag gezegd: de spaghetti was heerlijk: de pasta was niet te plat gekookt en de saus was heel erg smakelijk. Ik genoot van de vegetarische balletjes (geleverd door Greenway). Bij de levering hoorden ook twee grote bavetten, kwestie van niet al smikkelend onze kleren te bevuilen.

Bij een volgende gelegenheid hoop ik het restaurant zelf eens uit te proberen. Al moet ik zeggen dat het terras in de Tiensestraat er erg gezellig uit ziet.

IMG_5424

Bavegarian

Kenny The Phoenix

Praktisch
Tiensestraat 22, 3000 Leuven
http://bavet.eu/

Bookmark and Share

Er zijn 3 reacties op “Bavet by Deliveroo”

Goofball
(on september 11th, 2017 at 16:04)

Die heb ik nog niet getest! Daar moet ik dan eens verandering in brengen

 
hedwig
(on oktober 3rd, 2017 at 14:14)

Bavet heeft behoorlijke pasta’s. Wel niet goedkoop voor wat je krijgt.
Maar probeer de pasta ter plaatse te nuttigen en niet via Deliveroo. De dozen waarin de pasta wordt gedaan zijn niet zo geschikt voor transport. Met als gevolg dat wij aan huis een plastieken zak vol pasta en saus geleverd kregen én een lege doos. De bezorger zag in dat dit niet kon en begon zelf rond te bellen. Hij vertelde dat hij ook van collega’s had gehoord dat dit wel eens voorkwam bij de pasta’s van Bavet. Het heeft uiteindelijk heel wat voeten in de aarde gehad en nog twee extra bezoeken van een Deliveroo-bezorger vooraleer wij onze bestelling volledig ontvingen.

 
Carolien Coenen
(on oktober 25th, 2017 at 10:11)

O, dat is wel jammer. Bij ons waren de dozen mooi dicht gebleven. Hopelijk schakelen ze over op dozen die meer geschikt zijn voor transport.