Over Leven in Leuven

Leven in Leuven is een initiatief opgericht door enkele Leuvense bloggers. De domeinnaam leuven.blogt.be werd voor het eerst in gebruik genomen op 27 maart 2007. In september 2008 werd besloten over te schakelen op een eigen domeinnaam: leveninleuven.be. Met deze naamsverandering wilde Leven in Leuven een breder publiek aanspreken en nog meer diversiteit in de berichten brengen. Najaar 2010 kreeg Leven in Leuven een make-over en werd een splinternieuw wordpress-theme, ontworpen door pretty.nu, in gebruik genomen. De kever uit het vorige ontwerp van Mirthe Mertens uit 2008 werd behouden als teken van continuïteit.

Op Leven in Leuven verschijnen artikels over wonen, eten, drinken, plezier maken, werken, fietsen, wandelen, muziek beluisteren, sporten, dansen, spelen en nog veel meer in Leuven en omstreken. Onze medewerkers geven hun eigen persoonlijke kijk op het reilen en zeilen in Leuven.

Leven in Leuven wil de lezers informeren over de dingen die te doen zijn in Leuven. Organiseer je een fuif? Een interessante tentoonstelling over middeleeuwse schilderkunst? Een kook- of fotografiecursus? Danslessen salsa? Een bierproefavond? Leven in Leuven reserveert graag een plekje voor leuke, toffe en interessante events in het Leuvense. Als organisator kan je via Leven in Leuven een breder publiek bereiken en als potentieel geïnteresseerde deelnemer weet je waar de mosterd te halen. Leven in Leuven streeft geenszins volledigheid na. Als je een event doorstuurt, kan niet gegarandeerd worden dat dit event ook effectief gepubliceerd wordt op deze blog. De redactie heeft altijd het laatste woord.

Alle Leven in Leuven medewerkers zijn vrijwilligers. Zij worden dus niet vergoed voor de geschreven artikels.

Oud-medewerkers:
Gastbloggers:

Heb je zin om een steentje bij te dragen aan onze stadsblog? Leven in Leuven zoekt medewerkers!

Bookmark and Share