3D-boek ‘Leuven in ‘t echt’

Op vrijdag 24 oktober 2008 stelden het stadsbestuur en fotograaf Frank Matthys het 3D-fotoboek ‘Leuven in ‘t echt’ voor. Frank Matthys ging gedurende 4 maanden op fotojacht door Leuven en nam meer dan 4.200 foto’s. Het resultaat zijn 112 bladzijden met 202 driemensionale foto’s van Leuvense monumenten en gebouwen, het interieur van een aantal bekende gebouwen en driedimensionale luchtfoto’s. Dankzij het bijgeleverde 3D-brilletje ervaart de lezer optimaal het ruimtelijk aspect van de beelden.

‘Leuven in ‘t echt’ is te koop bij Standaard Boekhandel en In&Uit Leuven, Naamsestraat 1.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “3D-boek ‘Leuven in ‘t echt’”

Nieuwe aanwinsten
(on januari 22nd, 2009 at 20:39)

[…] nummer 1: Het 3D-boek van Leuven (gedoopt met rode wijn door één helft van de Stew-crew, al een geluk dat er geen wijn op de […]