Gezocht: frisse modegevoelige grootstadfietser met camera

Wie ooit langs de trendsettende straten van Europese grootsteden als Berlijn, Kopenhagen en Amsterdam struinde, weet dat die gedomineerd worden door een bijzonder expressieve en modebewuste fietscultuur. De combinatie fiets en fashion duikt dan ook steeds vaker op. Niet alleen in glossy modebladen, maar ook – en vooral – op het wereldwijde web in de vorm van heuse Cycle Chic-blogs. Doel: fietsers inspireren door die stedelijke straatstijl en fietscultuur in beeld te brengen en te vieren.

In het kader van de fietscampagne ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’, die dit jaar volledig in het teken van de mode staat, en geïnspireerd door invloedrijke blog als Copenhagen Cycle Chic en Amsterdamize lanceert Bond Beter Leefmilieu nu een volledig Belgische Cycle Chic-blog. Want ook in Gent, Brugge, Antwerpen, Leuven en Brussel fietst er behoorlijk wat chic volk rond.

Daarom is Bond Beter Leefmilieu op zoek naar frisse fietsers met een scherp oog voor fashion om op regelmatige basis foto’s en tekst aan te leveren vanuit hun stad. Heb jij zin om op twee wielen de straten van jouw wereldstad af te schuimen met je camera in de aanslag? Laat het hen weten via info@belgerinkel.be en wie weet word jij wel de ultieme Belgische fietsstijlgoeroe!

Bezoek alvast http://www.cyclechic.be/ om een voorsmaakje te krijgen.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.