Louis moet komen

Jan Dejonghe is naar Leuven verhuisd. Jan Dejonghe is toevallig Creative Director bij VVL/BBDO, een marketing en advertising bureau. Zijn verhuis naar Leuven vond hij bijgevolg een mooi aanknopingspunt om er iets creatiefs van te maken. Jan heeft een housewarming gepland op 15 mei 2009. Hij vond het grappig dat de burgemeester van Louisville er bij zou zijn om zijn nieuwe habitat in te huldigen. Bijgevolg heeft hij Louis van Louisville op subtiele en minder subtiele manieren onder druk gezet om toch maar te komen.

Er is een blog met de toepasselijke titel louismoetkomen. Er is eveneens een Twitter account met dezelfde naam. Er staat een filmpje op GarageTV, er is een groep op Facebook.

Louis heeft blijkbaar laten weten dat hij van plan is te komen. Het ziet er naar dat Jan in zijn opzet geslaagd is. Eigenlijk heeft hij pas zekerheid op 15 mei.

Op 1 mei is er nogmaals een bijeenkomst van bloggers in het Leuvense, zie ook deze aankondiging. De organisatoren hebben er niet aan gedacht om ook een dergelijke campagne op te zetten om Louis te overtuigen ook op de blogmeet aanwezig te zijn. Maar ja, Louis is nog steeds geen blogger, niettegenstaande een aprilgrap waar het tegendeel beweerd werd. Of er nog plaatsen vrij zijn op de housewarming van Jan Dejonghe is niet duidelijk. Op de blogmeet daarentegen is iedereen welkom. U kan er ook een heleboel personen tegenkomen die meewerken aan LevenInLeuven.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.