Bespreking Serve the City expo

Serve the City is een project dat vrijwilligers aanspoort om op een praktische manier een steentje bij te dragen om van de stad Leuven een betere plaats te maken. Serve the City werkt samen met sociale restaurants, opvangcentra voor daklozen en vluchtelingen, scholen, bejaardentehuizen en andere organisaties die zich inzetten om mensen te helpen.

Op de site van Serve the City vind je een bespreking van de expo die ze onlangs op potten zetten. Meer foto’s vind je op flickr.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Bespreking Serve the City expo”

anton
(on februari 11th, 2010 at 10:00)

Serve the City doet met UP ook mee aan de week van de vrijwilliger onder de naam iCare. Dit is van 1-6 maart. En er komt ook een nieuwe expo. Wil je meedoen/komen, ga dan naar de website http://www.servethecityleuven.be/nl