Picknick in het park: Roodkapje en de boze wolf

Net zoals vorig jaar wordt begin augustus opnieuw een Picknick in het Park georganiseerd. Dit jaar staat de picknick in het teken van “Roodkapje en de boze wolf” en kinderen die zich verkleden als roodkapje of als de boze wolf kunnen een prijs winnen. Net als vorig jaar krijg je een dekentje, een koffiekoek en koffie als je je op voorhand inschrijft. Op de site van Leuven kan je een aantal recepten van Jeroen Meus (de stadskok van Leuven) vinden waarmee je je picknickmand kan opvullen. Net als vorig jaar wordt de origineelste picknickmand bekroond met een kookboek van Jeroen.

Inschrijven: lieve.grymonprez@leuven.be met vermelding van naam, adres, telefoonnummer en het aantal personen.
Tijdstip: zondag 2 augustus 2009 van 10:00 tot 13:00.
Locatie: het stadspark van Leuven (Sint-Donatiuspark)

Vromman maakte er een filmpje over:

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.