Trip naar het Hoge Noorden in de Abdij van Vlierbeek

De eerste sneeuw ontdek je dit jaar in de Vlierbeekzaal in Kessel-Lo. Onder de noemer Nordic Winter stellen vier creatievelingen er hun dromerige winterwerken tentoon. Juweelontwerpster Inemoni inspireerde zich op het Hoge Noorden voor haar zilveren collectie ‘Norwegian Woods’, Gredeco stelt een prachtige collectie Pools servies voor, Ellelei selecteert vintage- en retro kinderkledij, speelgoed en accessories, adjectif presenteert haar handgemaakte kinderklerencollectie en fotograaf Guillaume Bertocchi voert je met verbluffende natuurbeelden mee naar het mystieke IJsland. Met speciale activiteiten voor kinderen en gebak en thee voor de bezoekers!

Praktisch
Op 19 november van 14 tot 20u en 20 november van 11 tot 18u in de Abdij van Vlierbeek, Kessel-Lo.
Info: www.facebook.com/Inemoni.Handmade.Jewelry, www.gredeco.be en www.explore-photo.com.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.