Piknik Musik zomert verder

Zondag strijkt de eerste Piknik Musik van deze zomer neer in De Bruul. En het belooft een culinaire krachtpatser te worden. Een legertje food trucks brengt de betere street food hap naar het park. Een handvol DJ’s zorgt voor een zomersesoundtrack bij het picknickplezier. En elke picknicker kleurt naar eigen goesting zijn namiddag in: op het gras, aan de petanquebaan of op de skateramp.

2011-PiknikMusic3666-Edit

Een dikke week geleden zag Piknik Musik nog een lokale subsidie wegvallen. Maar het zomerevenement werd door vele handen opgevangen: sponsors sprongen in de bres, Leuvenaars lieten zich horen op sociale media en trouwe picknickers steunden hun favoriet zomerevenement via crowdfunding.

Piknik Musik zal er volgend weekend dan ook staan met verenigde krachten. Zondag 27 juli vanaf 13u op de Bruul. Het evenement is nog steeds gratis.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.