Casa Bollicine

Deze ochtend hielden we halt bij Casa Bollicine in de sfeervolle Parijsstraat. De rode plantenbakken en verzorgde uitstraling spraken ons meteen aan. Van de menukaart bestelden we de gezonde starter, spek met eieren om dat te compenseren en een koffiekoek aangevuld met een koffie verkeerd. De twee zussen besteedden veel aandacht aan ons ontbijt, zo was de gezonde starter perfect met veel soorten vers fruit en krokante muesli. De croissant werd gepresenteerd met heerlijke homemade confituur en het spek en roerei waren precies zoals het hoorde.
Naast een verzorgd ontbijt hebben de zussen ook nog tijd voor persoonlijke aandacht.

Casa Bollicine is een Bed & Bistro, het breakfast gedeelte is alvast goedgekeurd!

Een adresje om te onthouden!

casabollicine

Praktisch
Bed en Bistro Casa Bollicine
Parijsstraat 7, 3000 Leuven
016 848 732
www.casabollicine.be
info@casabollicine.be

Dit artikel verscheen eerder op Leuvenlicious.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.