Tweedehandswinkel Kapstok viert 30 jaar

In 2015 bestaat tweedehandswinkel De Kapstok in de Mechelsestraat 30 jaar. Om dit op gepaste wijze te vieren organiseert De Kapstok op zaterdag 30 mei een dag met extraatjes voor de klanten. Naast 30% korting op alle items, is er die dag een gratis beautycorner (tussen 11u en 15u) waar klanten zich kort kunnen laten opmaken of bijwerken of tips kunnen krijgen.

De Kapstok is een tweedehandswinkel die gekregen kleding, linnengoed en accessoires een nieuw leven geeft. In de Kapstok vind je steeds betaalbare basisstukken en leuke ‘foliekes’ aan zeer democratische prijzen. Af en toe verkoopt De Kapstop regelrechte vintage topstukken. De collectie in de winkel wordt regelmatig vernieuwd. Reden genoeg dus om eens langs te gaan.

De winkel wordt bemand door vrijwilligers, die zich dagelijks bezighouden met sorteren, wassen, presenteren en verkopen. Alle kleren in de winkel zijn schenkingen. Sommige mensen schenken hun kleren weg omdat hun kleerkast nodig opgefrist moet worden, anderen uit solidariteit. De Kapstok verkoopt aan kleine prijzen, zodat ook mensen die het minder breed hebben, zich iets ‘nieuws’ kunnen veroorloven. Bovendien gaat de opbrengst van de verkoop integraal naar de werking van CAW Oost-Brabant.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.