Q’bo

Op onze « laatste-vrijdag-van-de-maand-proberen-we-eens-iets-anders » gingen we deze keer naar Mexicaans restaurant Q’bo op de Naamsevest, waar vroeger Gastronomia G bij Mario lag. We hadden met enkele vrienden afgesproken en een tafel gereserveerd op het terras. Via de facebookpagina hadden we al gezien dat er een link was met de Cucaracha op de Tiensestraat.

Bij het binnenkomen werden we vriendelijk onthaald en naar onze tafel gebracht. Het is een aangenaam terras met veel groen rond en het is er rustig zitten.

Op de kaart staan min of meer dezelfde gerechten als op de kaart van de Cucaracha en we namen dan ook de nacho’s en guacamole bandera als voorgerechten en bestelden verschillende hoofdgerechten.

Aangezien er maar twee mensen aan het werk waren moesten we wel wat langer op voor- en hoofdgerechten wachten, maar in leuk gezelschap en met de nodige drankjes is dat geen probleem.

Als het er nog drukker zal worden moet er best toch wat versterking bij het personeel komen.

Als bij al hebben we heel lekker gegeten (en gedronken), was de bediening zeer vriendelijk en was het aangenaam zitten op het terras.
Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.

Praktisch
Q’bo
Ruelensvest 9, 3001 Heverlee
+32 492 93 76 00
facebook

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.